Два бонуса в Winbet за мачовете на ЦСКА и Локомотив Пловдив в Лига Европа


Два бонуса в Winbet за мачовете на ЦСКА и Локомотив Пловдив в Лига Европа
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

1736 0

Четвъртък вечер ще е голямо събитие в българския футбол, тъй като Локомотив Пловдив се изправя срещу Тотнъм в Лига Европа в 19:00 часа, докато час по-късно ЦСКА също у дома ще мери сили с "кошмара" на Левски и Литекс - БАТЕ, а срещата също е част от втория квалификационен кръг на втория по сила европейски клубен турнир. 

Българският онлайн букмейкър Winbet има две много добри оферти за предстоящите сблъсъци, които със сигурност могат да заинтригуват любителите на спортните прогнози и залози у нас. 

Първото предложение е за срещата ЦСКА - БАТЕ, като предложението е за 20 лева бонус за всеки гол, отбелязан от "червените" в мача. Тази сума ще бъде преведена на потребителите, ако се класират за тази промоция. Това, което трябва да направят, е да направят залог от 20 лева (или повече) преди срещата на коефициент 1.30 или по-висок. По този начин заложилият ще получава по 20 лева за всеки гол във вратата на беларуския гранд (пълните условия за бонуса на ЦСКА - БАТЕ тук). 

Втората оферта е за срещата Локомотив (Пловдив) - Тотнъм. Всеки, който направи залог от 20 лева на коефициент от 1.30 или по-висок, ще получи 50 безплатни завъртания на играта "The Champion" (пълни условия на промоцията за Локо Пловдив - Тотнъм тук). 

Не забравяйте, че за да играете на Winbet.bg трябва да имате навършени 18 години. Също така, ако имате проблеми с хазарта, задължително се обърнете към компетентни лица за справянето с проблема. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички