Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед: Перфектен момент за връщане към победите


Димитър Бербатов за Манчестър Юнайтед: Перфектен момент за връщане към победите
Снимка: БГНЕС

1089 0

Някогашният голмайстор във Висшата лига Димитър Бербатов вярва, че Лига Европа ще даде идеален шанс на Манчестър Юнайтед за рестарт след слабата поредица от мачове, които записаха възпитаниците на Оле Гунар Солскяер. 

След като излязоха начело в класирането и спечелиха с 9:0 срещу Саутхямптън, "червените дяволи" изпаднаха в мини-криза, която доведе до 10 точки разлика на върха в класирането в полза на Манчестър Сити. Берба вярва, че подновяването на европейския клубен турнир ще подейства освежаващо на тима и е убеден, че английският гранд ще преследва трофея през този сезон. 

"Лига Европа отново е тук и това може би е добра възможност за Манчестър Юнайтед да се завърне към победите и да си върне част от увереността. “Червените дяволи” са фаворити срещу Реал Сосиедад, но в миналото сме очаквали успех от тях, а нещата не винаги са протичали по план. Тук вече идва ролята на мотивацията и стремежа за коригиране на грешките от миналото. Очаквам футболистите на Юнайтед да компенсират за пропуските в шампионата и този път да не загубят концентрация", написа Бербатов в традиционната си рубрика в "Бетфеър". 

"Турнирът също така е отличен шанс за тях да спечелят трофей, което Оле Гунар Солскяер много иска. Очаквам да видя един силен Манчестър Юнайтед. Ядрото от футболисти трябва да се представи на ниво, за да постигне нужния резултат", пише още Бербатов. 

Както е известно, английският гранд гостува на Реал Сосиедад в първия мач от 1/16-финалите, но оптимизмът на Бербатов може да бъде и помрачен, тъй като в момента Манчестър Юнайтед има сериозни проблеми със състава за битката в Испания. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички