Моуриньо отсече: Излизаме 11 срещу 11 плюс 60 хиляди


Моуриньо отсече: Излизаме 11 срещу 11 плюс 60 хиляди
Снимка: Ivan Ivanov / LAP.bg

980 0

Старши треньорът на Рома Жозе Моуриньо говори преди дербито в група "С" на Лига Европа между столичаните и Реал Бетис. Двата тима се изправят в четвъртък от 22 часа българско време, а Специалния подчерта, че "вълците" разчитат на своите тифози да дадат крила на тима в ключовия двубой. 

Стадио "Олимпико" ще бъде изпълнен с 60 000 зрители и старши треньорът на тима Жозе Моуриньо вярва, че феновете ще помогнат на столичани да извоюват трите точки и да се върнат в битката за първите две места в групата.

"Очаква ни труден мач, но ще бъде трудно и за тях. Излизаме 11 срещу 11 плюс 60 хиляди и се надяваме, че феновете ще изпълнят своята роля. Вярвам на моите 11, които ще бъдат на терена и вярвам много на останалите 60 хиляди", обясни Моуриньо.

Рома загуби на старта от Лудогорец с 1:2, след което победи ХИК и победа утре над Бетис би запазила шансовете на тима за излизане от групата.

Португалецът ще постигне исторически успех, ако възпитаниците му спечелят двубоя. Те ще играят за рекордната 107-а победа за специалиста в евротурнирите. 

"Това не е допълнителен стимул. Гордея се със 106 победи в Европа и не е важно дали 107-ата ще дойде утре или следващата седмица. Точно сега единственото нещо, което ме интересува, е да печеля следващия мач. Следващият е утре, искам да спечелим, защото имаме нужда от точки, имаме само 3, които не са достатъчни", подчерта специалистът.

Вижте и останалите новини от Лига Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички