Барселона - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Лига Европа?


Барселона - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме сблъсъка в Лига Европа?
Снимка: Getty Images

6606 0

Тази вечер от 19:45 часа ще се проведе може би най-интересният първи плейоф в Лига Европа. В него един срещу друг ще се изправят Барселона и Манчестър Юнайтед.

За съжаление на мениджъра на англичаните Ерик тен Хаг, той ще бъде тази вечер без трима важни свои футболисти. Това са контузените Антони, Антони Марсиал и Скот Мактоминей.

Тримата липсващи са получили контузии вчера на базата на клуба Карингтън, точно преди отборът да излети към Испания. Лисандро Мартинес и даденият под наем Марсел Забицер са наказани за първия мач, но Каземиро е на разположение, тъй като сегашната му дисквалификация засяга само мачовете от вътрешното първенство.

Под ръководството на Тен Хаг, Юнайтед постепенно подобрява представянето си и в момента е на трето място в класирането с 46 точки, на 5 от лидера Арсенал. Барселона пък е лидер в Ла Лига, изпреварвайки Реал Мадрид с 8 пункта. Каталунците са без загуба в последните си 16 мача във всички турнири и са още "пресни" победители в Суперкупата на Испания.

Двубоят Барселона - Манчестър Юнайтед ще бъде предаван пряко по bTV Action. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички