Шави поздрави Ерик тен Хаг, че е променил облика на Манчестър Юнайтед и отличи високо един "червен дявол"


Шави поздрави Ерик тен Хаг, че е променил облика на Манчестър Юнайтед и отличи високо един "червен дявол"
Снимка: Getty Images

2296 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, се изказа ласкаво за колегата си начело на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, и в същото време обяви Маркъс Рашфорд за един от най-добрите нападатели в Европа. Това се случи на пресконференция преди първия сблъсък между двата тима на "Камп Ноу" от 1/16-финалите в Лига Европа (16 февруари, 19:45 часа).

"Ерик тен Хаг промени облика на отбора. Те преминаха през много трудности, но в момента вършат страхотна работа. Той е чудесен треньор. Да обърнеш ситуацията в Юнайтед не е лесна работа!", категоричен бе наставникът на Барса, който допълни:

"Тен Хаг използва различни варианти в нападение и в защита, които работят доста добре. Той е атакуващ мениджър и го показва в почти всеки мач. Той е пример за всеки треньор, който харесва този вид футбол".

"Маркъс Рашфорд е един от най-опасните нападатели в Европа. Той е бърз, доста е добър при играта 1 в 1 и ще трябва много да внимаваме с него. Без съмнение, той е един от най-добрите в Европа. Вече сме анализирали какво правят на терена, транзициите им са много бързи", изтъкна още Шави.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Защитник на Барселона определи кой е най-опасният играч на Манчестър Юнайтед!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички