Арсенал с 11-та поредна победа, Милан отново се сгромоли - вижте всички резултати


Арсенал с 11-та поредна победа, Милан отново се сгромоли - вижте всички резултати
Снимка: Getty Images/Guliver

1335 0

Тимът на Арсенал записа единайста поредна победа във всички турнири, побеждавайки с 1:0 като гост отбора на Спортинг (Лисабон) в третия си мач от груповата фаза на Лига Европа. Двата отбора бяха с две победи от първите си два мача, но след днешния двубой "артилеристите" еднолично поведоха класирането в група "Е".

В другия интересен сблъсък от ранните мачове на Лига Европа съставът на Милан претърпя нова загуба. "Росонерите" загубиха като домакини от испанския Реал Бетис с 1:2, с което изгубиха водачеството в групата. Бетис е с актив от седем точки - с една повече от италианския гранд.

В другите мачове Цюрих победиха Байер Леверкузен, като двата отбора са лидери в групата на българския шампион Лудогорец. Ред Бул Лайпциг победиха водения от Брендан Роджърс Селтик с 2:0, а в другия мач от група "Б" Ред Бул Залцбург спечелиха с класическото 3:0 над Розенборг.

Копенхаген загуби от Славия Прага у дома с 0:1 в мач от група "С", докато Зенит победи с 2:1 френския Бордо. Андерлехт и Фенербахче си разделиха точка след 2:2, а в другия мач от група "D" Спартак Търнава загуби на свой терен от Динамо Загреб с 1:2.

Карабах загуби от Ворскла с 0:1 в другия мач от групата на Арсенал, докато Олимпиакос победи Дюделанж като гост с 2:0 в групата на Милан и Реал Бетис. Българският шампион Лудогорец завърши наравно с кипърския АЕК - повече за двубоя може да прочетете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички