Новият треньор на Лудогорец: Ще има технически промени


Новият треньор на Лудогорец: Ще има технически промени
Снимка: БГНЕС

4582 0

Новият треньор на Лудогорец Тони Здравков обяви, че ще направи леки технически промени в отбора, които да помогнат на тима да заиграе по-добре. Това каза той в заключение на случилото се на терена срещу АЕК, след като "орлите" не успяха да спечелят гостуването си в Ларнака и завършиха 1:1.

"Шансове за класиране са минимални, след като изпуснахме победата. Търсим резултат във всеки мач в Лига Европа, във футбола всичко е възможно, но с победата на Цюрих срещу Байер шансовете ни са малки", отсече бившият треньор на Левски.

"Не сме спрели да нападаме в нито един момент, но липсваше завършващият удар. Ако бяхме вкарали втори гол преди да ни изравнят, щяхме да затворим мача и да го спечелим", допълни той и коментира грешката на Ренан, довела до изравнителния гол.

"Във футбола всеки е способен да сгреши, така че в никакъв случай не мога да кажа, че един футбоолист е виновен. Всички допусаха неточности - при подавания, в защита, в атака. Оценката е колективна, не на отделни футболисти.

Чувствам се добре, играчите ми имат доверие, а то е взаимно. Има неща, които технически трябва да изчистим, но нещата вървят добре и ще продължат да вървят така, както е било досега", допълни Здравков относно бъдещето си в Разград, след като стана главен треньор само преди няколко дни. Все пак има и добри новини за отбора - вижте колко милиона прибра Лудогорец от участието си в Лига Европа!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички