Антонио Конте: Работихме върху това да се възползваме от слабите страни на Лудогорец


Антонио Конте: Работихме върху това да се възползваме от слабите страни на Лудогорец
Снимка: Guliver/GettyImages

3781 0

Наставникът на Интер Антонио Конте призова играчите си да напълно концентрирани преди срещата с Лудогорец и да подходят напълно сериозно към 1/16-финалната среща в Лига Европа. Първият двубой е утре (19.02) в Разград.

"Трябва да отбележим, че ще се изправим срещу отбор, който редовно играе в европейските клубни турнири. Лудогорец играе нападателен футбол. Трябва да изиграем мача с пълна сериозност, защото срещу нас ще има добре организиран отбор. Лудогорец има добри изпълнители. Ние сме готови за този мач", заяви Конте преди двубоя.

"Не искам да назовавам имена, но Лудогорец има много добри играчи играчи в офанзивен план. Ще излезем с голям респект. Ние работихме върху това да се възползваме от слабите страни на съперника", допълни още наставникът и се върна към обрата, който неговият тим допусна от Лацио в Серия А.

"Загубата от Лацио ни попари, най-вече резултата, но не и самото представяне на отбора. Ние играхме срещу Лацио, който е в много добра форма в момента. Ние имахме своите възможности. Трябва да се стараем да забравим загубата и да се стремим да постигнем добър резултат".

Междувременно пък наставникът Павел Върба заяви, че не се е примирил, че Интер е фаворит в срещата - ето какво още сподели.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички