И гранд в Лига Европа е бесен на Георги Кабаков


И гранд в Лига Европа е бесен на Георги Кабаков

3462 0

Съдията Георги Кабаков, срещу когото феновете на Левски имаха серииозни претенции по време на мача срещу Лудогорец, се прочу и в Европа. Той беше главен рефер по време на срещата Андерлехт - Фенербахче, която завърши 2:2, а по време на мача бяха показани цели 11 жълти картона, 7 от които за футболисти на турския гранд. Това не остана незабелязано както от треньора, така и от медиите в южната ни съседка.

"Не искам да коментирам съдията. Той и без това привлече достатъчно внимание. Ще кажа само, че моите играчи заслужават комплименти, че останаха 11 души на терена до края и никой не получи червен картон през второто полувреме. С този съдия това не беше лесно", коментира наставникът на истанбулския отбор и холандска легенда Филип Коку.

В същото време медиите в Турция са далеч по-остри в оценките си за Кабаков. Те отбелязват, че с решенията си той е вбесил футболисти и фенове на тима, а "Фотомач" излезе със следното заглавие: "Георги Кабаков ни подлуди". В материала се допълва, че той е мерил с двоен аршин отсъждането на нарушения в мача.

Само преди дни Кабаков реферира дербито Лудогорец - Левски (2:1), след което "сините" изразиха недоволство от твърде малкото продължение, което съдията назначи. Какви претенции имаха от Левски срещу Кабаков четете тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички