Стоянович посочи 2-те причини за загубата, има претенция и към Кабаков


Стоянович посочи 2-те причини за загубата, има претенция и към Кабаков
Снимка: БГНЕС

2684 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович посочи причините за загубата на своя тим от Лудогорец в 12-ия кръг на първенството. "Сините" паднаха в дербито на върха в Разград с 1:2, а според Стоянович има 2 причини за загубата - липсата на трима ключови футболисти в отбора и допуснатите грешки при попаденията на "орлите".

“Загубихме мача през първото полувреме. Две наши грешки - качествен отбор като Лудогорец се възползва. Дойдохме да играем футбол, направихме го нелошо, но две грешки… През второто полувреме показахме друго лице. Никоя загуба не е приятна. Дойдохме в Разград без трима играчи - Паулиньо, Васчук и Буш. Това за нашия отбор е много. Направихме и две грешки, което ни костваше загубата. Но играхме добре", коментира сърбинът пред "Диема спорт".

"През второто полувреме вкарахме гол, после ударихме греда, имахме още 2-3 положения. Лудогорец знае да се отбранява. Честитя им победата! В края на полувремето вместо пас на сигурно, допуснахме грешка и ни вкараха гол. През второто беше трудно да се вдигнем, но успяхме. Видяхме, че когато сме концентрирани, да, правим грешки, но мачът ни дава оптимизъм. Лудогорец има класен отбор и играчи, които знаят да играят. Трябва да вървим крачка по крачка. Мисля, че днешната загуба няма да ни се отрази. Футболистите знаят, че са играли добре”, допълни специалистът.

Стоянович имаше претенции и към рефера на двубоя Георги Кабаков. “Не мога да повярвам как ще отсъди само 3 минути продължение. Само шестте смени бяха три минути”, категоричен бе треньорът на Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички