Най-добрият за Лудогорец: Изпуснахме мача, защото не вкарахме бърз втори гол


Най-добрият за Лудогорец: Изпуснахме мача, защото не вкарахме бърз втори гол
Снимка: БГНЕС

1280 0

Безспорният №1 в състава на Лудогорец по време на равенството срещу АЕК Ларнака (1:1) беше Джоди Лукоки, който вкара и единственият гол за "орлите". Той беше сред най-активните в предни позиции, като създаде куп положения за своите съотборници, но българският шампион успя да вкара само 1 гол.

По този начин и евентуалното класиране на тима напред изглежда непосилно, тъй като Цюрих спечели срещу Байер Леверкузен с 3:2.

"Ситуацията вече е много тежка за нас. Мачът беше много труден, а най-доброто нещо, което направихме, е да не загубим. За съжаление, не успяхме да вкараме втори гол, когато натиснахме. Играхме на изключително ниво в първите 20 минути, но вкарахме само веднъж - това определено ни коства много. Допуснахме грешки, които ще се опитаме да подобрим", коментира Лукоки.

"Борихме се до самия край в мача, но не успяхме. Трябва да спечелим всеки мач до края. Никога не знаеш какво ще стане до края на групата. Целта е да вземем 9 точки, въпреки че играем и в Европа, и в Първа лига, и за Купата на България", каза още крилото на шампионите. Какво каза треньорът след слабото представяне - вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички