Звезда на ПСЖ: Слуховете за Меси показват, че Серия А отново е на върха


Звезда на ПСЖ: Слуховете за Меси показват, че Серия А отново е на върха
Снимка: Getty Images/Guliver

1171 0

Звездата на Пари Сен Жермен Марко Верати смята, че слуховете за трансфер на Лео Меси доказват, че италианското първенство отново е най-доброто в света.

"Меси в Интер? За мен това са единствено слухове. Разбира се, за италианците самият факт, че има някакъв вариант Меси да премине в Интер, се явява доказателство за това, че Серия А се е върнала на върха и отново привлича велики играчи. Роналдо, Лукаку и Рибери неслучайно са решили да преминат в нашата страна. И щом младият Де Лихт е избрал нашия шампионат, значи има добри перспективи", заяви Верати. Самият халф в Италия игра единствено в клуба от родния си град Пескара, откъдето премина Пари Сен Жермен през 2012 г.

В края на миналия месец се появиха информации, Меси може да се озове в Италия след една година. Плановете на "нерадзурите" са да подпишат с Меси през 2021 г., когато футболистът ще стане свободен агент. Собствениците на Интер не се смущават от високата заплата на Меси. Те са готови да му плащат по 50 млн. евро на година, тъй като виждат по-нататъшна изгода от неговото привличане. Пристигането на Лео в отбора ще позволи да бъдат привлечени нови спонсори, както и да има огромен интерес към продажбите на екипи с неговия номер. Меси проведе цялата си кариера в Барселона. Този сезон той взе участие в 33 мача, в които вкара 25 гола и асистира за 21. Президентът на каталунците Хосеп Мария Бартомеу обаче е убеден, че Меси ще се пенсионира в Барселона и дори знае кога.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички