Златан Ибрахимович кацна в Милано - ето как го посрещнаха (ВИДЕО)


Златан Ибрахимович кацна в Милано - ето как го посрещнаха (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

5134 0

Шведският нападател Златан Ибрахимович кацна в Милано, където днес трябва да премине задължителните медицински тестове с отбора на Милан. Малко по-късно той ще подпише договор с „росонерите“, с което официално ще стане играч на клуба за втори път в своята кариера.

Ибрахимович даде интервю за клубната телевизия на Милан веднага след кацането си в града. „Помня как пристигнах точно на това място преди много години. Сега важното е, че се завърнах и че съм щастлив от това. Винаги съм казвал, че това е моят дом и най-после се завърнах. През годините съм играл и за други отбори, но се върнах и само това е от значение. Първите ми думи към феновете? Върнах се, най-после. Нямам търпение да видя тифозите на “Сан Сиро”, за да ги накарам отново да заподскачат от радост”, каза шведският нападател.

38-годишният стрелец игра за Милан между 2010-та и 2012-та година. С „червено-черния“ екип той стана шампион на Италия през 2011-та година. А ето какво каза за трансфера на Ибрахимович един от бившите треньори на Милан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички