Бивш треньор на Милан коментира трансфера на Златан в клуба


Бивш треньор на Милан коментира трансфера на Златан в клуба
Снимка: Getty Images/Guliver

2359 0

Легендарният италиански треньор Фабио Капело смята, че идването на Златан Ибрахимович в Милан ще се отрази добре на клуба и ще донесе повече качество на неговите съотборници. 38-годишният нападател дойде в отбора като свободен агент, подписвайки за половин година с опция за преподписване за още един сезон.

„Мисля, че Ибрахимович е добър трансфер за Милан. Той е играч, който притежава характер, който ще излезе на терена не само да играе, ами и да спечели. Това би било допълнителна мотивация за останалите. Ясно е, че ще му трябва някакво време да влезе във форма, тъй като не е играл от месеци, но той разполага с повече качество от всеки един от неговите съотборници“ каза Капело.

Все още не е ясно дали Ибрахимович ще играе в атака с Кжищоф Пьонтек или Рафаел Леао. „Златан има качеството да подобри своите съотборници. Някои футболисти бележат много голове, когато играят около него, а след това се затрудняват, когато напусне“ добави италианският специалист.

Фабио Капело беше първият треньор, който докара Златан Ибрахимович в Италия, след като го взе в състава на Ювентус от Аякс през 2004-та година. А ето колко ще взима шведският футболист в Милан.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички