Заподозряха Алегри, че се готви да поеме европейски гранд


Заподозряха Алегри, че се готви да поеме европейски гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

13611 0

Бившият треньор на Ювентус и Милан Масимилиано Алегри може да замени Карло Анчелоти на поста в Наполи, съобщава "Football Italia". Специалистът, който в момента е без отбор, е бил забелязан в събота на трибуните на "Сан Сиро" по време на мача между Милан и Наполи (1:1). Той е провел дълъг разговор с пресаташето на неаполитанци Гуидо Балдари.

Алегри може да оглави южняшкия тим, ако Анчелоти бъде уволнен или подаде оставка във връзка с неубедителните резултати на тима в първенството. Наполи записа едва две победи в последните си девет мача, а в останалите загуби два пъти и пет завърши наравно. Треньорът е в лоши отношения и с боса на клуба, след като застана зад решението на играчите да не отидат на наказателен лагер, което бе поискано от ръководството.

Алегри е без работа след раздялата си с Ювентус през лятото. За пет години работа в гранда от Торино той спечели пет пъти първенството, четири пъти Купата на страната и два пъти Суперкупата и също така стигна два пъти до финала на Шампионска лига. Кой друг италиански треньор е свързван с Наполи вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички