Бивш треньор на Милан фаворит за поста на Анчелоти в Наполи


Бивш треньор на Милан фаворит за поста на Анчелоти в Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

2129 0

Тимът на Наполи минава през труден период от началото на сезона. Неаполитанци са едва седми в класирането, като изостават на 13 точки от шампиона и лидер Ювентус. Освен това през миналата седмица играчите на тима стачкуваха, като отказаха да заминат на наказателен тренировъчен лагер след равенството срещу Ред Бул Залцбург в Шампионската лига.

Наполи са спечелили едва един от последните си 5 мача във всички турнири и затова президентът на отбора Аурелио Де Лаурентис даде на мениджъра Карло Анчелоти ултиматум до 10-ти декември, за да стабилизира нещата в клуба. Ако се стигне до евентуално уволнение на Анчелоти, най-сериозният фаворит да довърши сезона на кормилото на Наполи е бившият наставник на Милан Дженаро Гатузо. Спрягат се още имената на Джан Пиеро Гасперини, Симоне Индзаги, Роландо Маран, Ерик Тен Хаг и Владимир Петкович.

За последно Гатузо водеше тима на Милан през миналия сезон, като „росонерите“ завършиха на 5-то място в класирането в Серия А. А какво може да се случи със стачкуващите играчи на Наполи, вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички