Вратар на Ювентус посочи защо Кристиано Роналдо не вкарва от пряк свободни удари на мачове


Вратар на Ювентус посочи защо Кристиано Роналдо не вкарва от пряк свободни удари на мачове
Снимка: Getty Images/Guliver

1518 0

Голямата звезда на Ювентус Кристиано Роналдо изпитва сериозни трудности да вкарва от пряк свободен удар по време на двубоите на "старата госпожа", като показателите му в този аспект са наистина разочароващи - той е реализирал едва веднъж от цели 72 опита за отбора.

Третият избор за вратар на "бианконерите" Карло Пинсолио не може да си обясни това, като споделя, че португалецът вкарва всеки удар от пряк свободен по време на тренировки. Той подчертава, че на мач и на тренировка е различно и че вероятно пропуските се дължат на лош късмет.

"На тренировка всички негови удари от пряк свободен влизат. Защо не ги вкарва на мачове? Не знам, очевидно на мач е по-различно, отколкото на тренировка, но не знам. Вероятно се дължи на лош късмет" - сподели Пинсолио пред "Тутоспорт".

Той коментира и отношенията си с Роналдо: "Имам красиво приятелство с него, моите съотборници се шегуват с мен, че ще отида на Европейското с щаба на Португалия и Кристиано. Роналдо е просто човек, не е звезда, той е тих, обича да се смее и да се шегува".

Междувременно Роналдо е готов да остане в Ювентус, но има условие към клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички