Вместо наказание: Шеф в Ювентус даде предложение за скандала със залаганията


Вместо наказание: Шеф в Ювентус даде предложение за скандала със залаганията
Снимка: GettyImages

833 0

Спортният директор на Ювентус Кристиано Джунтоли коментира накратко ситуацията около полузащитника на "бианконерите" Николо Фаджоли, който призна, че страда от хазартна зависимост. Той е замесен в разрастващия се скандал със залагания около италианския футбол.

Джунтоли беше гост-лектор на специално събитие в Тренто в неделя, организирано от "La Gazzetta dello Sport", където той обсъди редица теми. Включително любимите си спомени във футбола и най-запомнящите се отбори на Ювентус от живота му.

Не наказание, а друг вид санкция за играча

На въпрос за ситуацията на Фаджоли в неделя, Джунтоли каза: "Съжаляваме за случилото се, много сме близки с него. Веднага уведомихме федералната прокуратура, както и играчът, и неговите адвокати. Веднага им се предостави информация".

"Целта не трябва да е да го накажем, както ще се случи. Трябва да превъзпитаме цялата пирамида. Ние също имаме своите отговорности", завърши Джунтоли. Футболистът си сътрудничи с разследващите, за да помогне за събирането на доказателства, които биха могли да му помогнат в очакваната сделка с властите. А името на Леонардо Бонучи също бе замесено около скандала.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички