Николо Фаджоли сам признал, че е залагал, но е направил важно уточнение


Николо Фаджоли сам признал, че е залагал, но е направил важно уточнение
Снимка: Getty Images

969 0

Футболистът на Ювентус Николо Фаджоли сам е признал, че е залагал на футболни мачове, но не и на тези на настоящите и бившите си клубове. Фаджоли е разследван от прокуратурата в Торино за предполагаеми залагания чрез незаконни онлайн платформи.

Играчът пръв е признал, но с важно уточнение

Това доведе до спортно разследване от Италианската футболна федерация и 22-годишният играч може да бъде отстранен от футбола за три години, ако бъде признат за виновен.

Адвокатският му екип заяви, че той се е самосезирал за потенциални нарушения, свързани със залагане през незаконна платформа, и те ще го представляват по делото.

"Като адвокати на Николо Фаджиоли, можем да потвърдим, че нашият клиент се изправя пред ситуацията с чувство за отговорност, с максимална прозрачност и сътрудничество със спортните и гражданските правосъдни органи. Това се потвърждава от факта, че той пръв бързо е уведомил прокурора за ситуацията. Николо е спокоен и напълно концентриран върху Ювентус и този сезон", са написали неговите адвокати.

Фаджоли вече е бил разпитан от следователите, признавайки, че е залагал на футболни мачове, но не и на тези на своите клубове. Това е пореден проблем пред Юве, който се оправя и с допинг скандала на Пол Погба и вече усилено мисли как да се подсили през зимата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички