От Ювентус официално отрекоха, че са били наясно с хазартния проблем на Фаджоли


От Ювентус официално отрекоха, че са били наясно с хазартния проблем на Фаджоли
Снимка: GettyImages

896 0

Ювентус публикува изявление, в което уверява, че клубът се е свързал с властите в момента, в който е разбрал, че Николо Фаджоли е нарушил правилата за залагане.

Юве категорично отхвърли твърденията

Първата новина я за халфа, който прави залози, се появи на 1 август, като се твърди, че той страда от сериозна зависимост от залагания. Това беше съобщено от Фабрицио Корона, който днес също предположи, че Ювентус е знаел, че Фаджоли има проблем. Според него клубът се е опитал да го прикрие, като се преструва, че има контузия, оставяйки го у дома по време на предсезонното турне в Съединените щати, за да се "излекува".

Тази вечер Ювентус публикува официално изявление на клубния уебсайт, в което отрича тази версия на събитията: "Относно това, което беше съобщено от няколко медии, ФК Ювентус уточнява, че веднага щом получихме новината за възможното участие на играча Николо Фаджоли по въпроса със залаганията, незабавно се свързахме с Федералната прокуратура на FIGC".

От Ювентус уверяват, че са предприели всички необходими стъпки, след като са установили, че един от техните играчи е правил залагания, което е забранено за всички професионални футболисти. А самият Фаджоли е признал за залаганията, но с важно уточнение.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички