Де Лаурентис е с коронавирус часове след среща на всички президенти от Серия А


Де Лаурентис е с коронавирус часове след среща на всички президенти от Серия А
Снимка: Getty Images/Guliver

1030 0

Президентът на Наполи Аурелио Де Лаурентис е дал положителна проба за коронавирус. Новината бе потвърдена от клуба и идва часове след срещата на всички президенти на клубове в Серия А.

„Ла Република“ твърди, че той е проявявал симптоми на заразата дни наред и очаквал резултат от PCR тест, който пристигнал малко след срещата. Преди това Лаурентис обяснявал, че има дискомфорт заради „алергия към развалени стриди“.

Останалите президенти на италианските клубове ще бъдат тествани за заразата. Не е изключено те да бъдат поставени под домашна карантина, докато резултатите от тестовете станат готови.

71-годишният Де Лаурентис възроди Наполи, след като клуба през 2004 година, когато отборът бе банкрутирал и изпаднал до третото ниво на италианския футбол. Под негово ръководство Наполи се представя солидно и не е завършвал извън топ 10 на Серия А в последните десет години, като на четири пъти спечели сребърните медали в първенството, а в други три случая завърши на трето място в крайното класиране. През миналия сезон тимът спечели и Купата на Италия.

Наскоро пък босът на неаполитанците обяви, че две от звездите на клуба ще напуснат - ето подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички