ВИДЕО: "Вълците" изтласкаха "орлите" от Рим и превзеха Вечния град


ВИДЕО: "Вълците" изтласкаха "орлите" от Рим и превзеха Вечния град
Снимка: Getty Images/Guliver

991 0

Рома взе победата в дербито на Рим, след като се наложи с 3:1 над Лацио в 7-ия кръг на Серия А. Трите попадения за "вълците" реализираха Пелегрини, и Фасио, за "лациалите" се разписа Имобиле. В класирането Рома е на пето място с 11 точки, а днешният им съперник е четвърти с точка повече.

Лоренцо Пелегрини откри за "вълците" в 45', след неразбирателство в отбраната на "орлите" и настъпилото разбъркване пред вратата. Халфът малко преди това бе влязъл в игра, за да замени контузилия се Пасторе. Лацио се върна в мача в 67', след грешка на Фасио, от която се възползва Имобиле - с прецизен изстрел по земя нападателят прати топката в долния десен ъгъл на Олсен.

"Римските вълци" обаче бързо си върнаха преднината - в 71' те изпълниха фаул от дъгата на наказателното поле и Александър Коларов наказа бившия си тим - 2:1. Четири минути преди края Федерико Фасио се реваншира за грешката си по-рано, като отбеляза третия гол за своя тим след чудесно центриране от фаул на Пелегрини.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички