ВИДЕО: Съдията с жестоко подпиране на Ювентус срещу Интер


ВИДЕО: Съдията с жестоко подпиране на Ювентус срещу Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

2696 0

Ювентус все още не може да преживее факта, че не успя да отстрани Реал Мадрид от Шампионска лига. Феновете и дори играчите смятат, че отсъдената в полза на "белия балет" дузпа е несъществуваща, като вече 3-ата седмица обидите към съдията Майкъл Оливър не спират. Но в Италия за пореден път хегемонът в Серия А получи едно приятелско рамо от съдийската бригада по време на мача с Интер.

След като преди няколко седмици "бианконерите" получиха скандална дузпа срещу слабака Беневенто, в съботното дерби с Интер реферът Орсато не показа категоричен червен картон за Миралем Пянич. Халфът на Ювентус играеше с жълт картон, а през второто полувреме влезе по безумен начин в тялото на Рафиня. В опит да играе с топката той връхлетя с крак в гръдния кош на халфа на Интер - нарушение, за което не малко съдии показват и директен червен картон.

Пянич обаче не получи дори жълт картон, а Орсато единствено му го смъмри за безумното влизане в тялото на Рафиня. Домакините в мача, които още от 17-ата минута играеха с човек по-малко, имаха основателни претенции и за дузпа срещу Мауро Икарди - такава не беше отсъдена. На второто видео може да видите как Барзали в опит да играе с топката рита Икарди в коляното.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички