Христо Стоичков изненада всички с коментара си за дузпата в позла на Реал


Христо Стоичков изненада всички с коментара си за дузпата в позла на Реал
Снимка: БГНЕС

5992 0

Легендата на българския футбол и Барселона Христо Стоичков шокира всички привърженици както на каталунците, така и на Ювентус. Въпреки че мрази Реал Мадрид от дъното на душата си, Камата беше категоричен - дузпата срещу Лукас Васкес е 100%-ова. Той коментира в ефира на "Унивижън", къудето работи като анализатор, че независимо в коя минута е мача, дузпата си е дузпа.

"Няма какво да се дискутира - това е чиста дузпа. Има контакт. Няма значение в коят минута е. Жалко, че защитата на Ювентус допусна такава грешка в края на мача и остави двама играчи на Реал Мадрид. Така че няма място за дискусие. Дузпа е", категоричен беше Стоичков, а водещият напомни на зрителите, че Камата е легенда на Барселона.

Дискусията за това дали беше правомерно отсъдена дузпа за Реал Мадрид, или не, продължава и в момента. Дори се стигна до петииции за преиграване на срещата заради решението на Майкъл Оливър. Истината обаче е една - дори фаулът да не е груб, то в действителност Мехди Бенатия фаулира Лукас Васкес. Убетете се в това в този материал на Sportlive.bg

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички