ВИДЕО: Роналдо реагира гневно на смяната си в мача с Интер


ВИДЕО: Роналдо реагира гневно на смяната си в мача с Интер
Снимка: Getty Images/Guliver

1267 0

Суперзвездата на Ювентус Кристиано Роналдо е бил недоволен от смяната си в първия полуфинален мач за Купата на Италия срещу Интер. Треньорът Андреа Пирло смени португалеца в 76-ата минута на мача и пусна вместо него Алваро Мората. Роналдо вкара 2 гола в този двубой и е бил разочарован, че е бил лишен от възможността да реализира хеттрик. Няколко пъти след смяната си той сбърчи лице и се поздрави с треньора с мрачно изражение.

В крайна сметка Ювентус надделя с 2:1 и гледа по-спокойно към реванша, който е в Торино на 9 февруари. В Серия А Роналдо е лидер при голмайсторите, а в Купата на Италия има тези 2 гола и изостава от лидера Джанлука Скамачи от Дженоа.

По-късно Пирло обясни, че е сменил лидера си, тъй като и той има нужда от почивка. Наставникът посочи, че нападателят е бил в серия от няколко поредни пълни мача. "Нормално е, когато сте сменен в мач като този, да искате да играете и да помогнете на отбора си. В договора му няма клауза, според която Кристиано не може да бъде сменян. Той знае, че е нашият ключов играч, но трябва да си почине, за да остане в най-добрата си форма", обясни италианската легенда. И при Маурицио Сари Роналдо приемаше така смените. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички