ВИДЕО: Лацио влезе здраво в битката за топ 3


ВИДЕО: Лацио влезе здраво в битката за топ 3
Снимка: Getty Images/Guliver

1027 0

Лацио изигра поредния си силен двубой през настоящия сезон, след като разби Фиорентина с гръмкото 4:0 на "Стадио Олимпико" в Рим в мач от Серия А.

"Римляните" се представиха на ниво и контролираха двубоя от самото начало, като още в 6' защитата на Фиорентина не се справи добре с изчистването на топката и тя попадна на крака на Билия. Той от границата на наказателното поле стреля и реализира от воле - 1:0.

Последваха страхотни спасявания на Нето, който в целия мач спаси 9 удара, но в последния половин час "виолетовите" съвсем се провалиха в гостуването си.

В 65' нарушение срещу Фелипе Андерсон на Томович доведе до дузпа за Лацио, реализирана безпроблемно от Кандрева.

10 минути по-късно Мирослав Клозе отбеляза на празна врата, след като удар на Кандрева беше отразен от Нето, но при добавката с глава бившият немски национал реализира.

В 85' отново той беше точен в идентична ситуация. Отново дълъг пас от защитата изведе Андерсон в наказателното поле, Нето спаси и неговия удар, и този на Клозе, но при втория опит на нападателя вратарят нямаше какво да направи - 4:0.

Благодарение на победата си Лацио вече е с 46 точки - колкото има и третия Наполи, като двата отбора изостават само на 4 от втория Рома.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички