ВИДЕО: 2 бързи гола и 2 отменени попадения шокираха Милан, но тимът се пребори за точка


ВИДЕО: 2 бързи гола и 2 отменени попадения шокираха Милан, но тимът се пребори за точка
Снимка: Getty Images

426 0

Милан завърши наравно 3:3 с опашкаря Сасуоло в мач от 32-ия кръг на Серия А. "Росонерите" губеха до 84-ата минута, но благодарение на резервата Окафор измъкнаха точка от двубоя.

Любопитното е, че два гола на гостите от Милано бяха отменени заради засада, и двата дело на Самуел Чуквуезе - в 17-ата и 63-ата минута. 

Опашкар им поведе с 3:1, но Милан не се даде

Милан бе поставен в нокдаун с 2 гола до 10-ата минута. Първо, Андреа Пинамонти откри в 4-ата минута, след като получи пас с пета в наказателното поле и реализира с удар от въздуха. Шест минути по-късно Йоренте нахлу отляво, завършвайки отлична комбинация, но Спортиело отрази. Йоренте обаче пак нанесе удар, този път успешен - 2:0.

В 13' "росонерите" можеха да върнат един гол пасив, но удар на Тиау отблизо с глава бе отразен от Андреа Консили. Четири минути по-късно Чуквуезе реализира за гостите, но голът бе отменен заради засада.

Все пак, Милан успя да намали изоставането си в 20-ата минута, когато Леао направи страхотен рейд, елиминира двама бранителя и стреля за 2:1.

Осем минути след подновяването на играта обаче Сасуоло възстанови аванса си от 2 гола, след като Йоренте бе оставен непокрит в наказателното поле и с чудесен шут покачи на 3:1 за домакините.

В 55' Стефано Пиоли пусна в игра Оливие Жиру и скоро след това "червено-черните" стигнаха до втори гол в мача. Консили отрази удар на играч на Милан, но топката отиде в краката на Лука Йович, който не сгреши - 3:2. Четири минути по-късно Чуквуезе отбеляза втори гол в срещата за 3:3, но и той бе отменен заради засада.

Милан покачи оборотите в търсене на изравнителен гол и в 78' изстрел на Пулишич бе спасен от стража на Сасуолу. Все пак, гостите стигнаха до трето попадение в 84', когато резервата Окафор се разписа след корнер. Малко след това миланският гранд можеше да стигне до пълен обрат, но Жиру се подхлъзна и не отигра добре при отлична голова възможност.

"Росонерите" остават на втора позиция в класирането, Сасуоло също запази предпоследната си позиция. Победа днес щеше да ги извади от зоната на изпадащите и да ги изведе до 16-ата позиция. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички