Осимен избухна с хеттрик, а Наполи изпепели Сасуоло (ВИДЕО)


Осимен избухна с хеттрик, а Наполи изпепели Сасуоло (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

578 0

Наполи най-сетне се отпуши и размаза Сасуоло с 6:1 при гостуването си на "Стадио Мапеи". Виктор Осимен записа хеттрик, а Хвича Кварацкелия добави други два гола за изразителния успех. Това беше пета поредна победа на "партенопеите" срещу Сасуоло и първа в официален мач срещу който и да е съперник от 04.02. За последно Наполи победи Верона с 2:1 като домакин.

Как се разви срещата?

Мачът започна отлично за Сас - Урош Рачич откри в 17-та след страхотен далечен удар по земя. Наполи обаче се окопити бързо и обърна срещата за две минути. Първо Замбо-Ангиса отклони триково с пета и включилият се в атака Амир Рахмани изравни в 29-та, а малко по-късно Виктор Осимен получи страхотен извеждащ пас и останал очи в очи с Андреа Консигли не сгреши.

Още: След Осимен: Още една от звездите на Наполи май е пътник

В 41-та Осимен елегантно прехвърли вратаря за 1:3, а в самия край на полувремето Кварацкелия можеше да вкара и четвърто попадение, но този път Консигли се намеси добре.

Осимен избухна с хеттрик срещу Сасуоло

Логичното се случи малко след почивката. Защитник на Сасуоло сбърка пас при изнасянето на топката, Хвича открадна и я сервира на Осимен, който оформи своя хеттрик. В 51-та минута грузинецът се разписа за пръв път, след като проби и от границата на наказателното разстреля Консигли.

В 75-та минута отново той фиксира крайния резултат, след като бе най-съобразителен при първоначално избита топка от корнер. По този начин неаполитанци загряха подобаващо за голямото дерби с Ювентус в неделя.

 

Още: Само CR7 остана пред Леао, НО: Рафаел не бе достатъчен за победа за Милан (ВИДЕО)

Барселона отдаде уважение на Марадона от Неапол: И български клуб получи внимание (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички