Валентин Антов изгледа от пейката как Милан надви неговия Монца (ВИДЕО)


Валентин Антов изгледа от пейката как Милан надви неговия Монца (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

752 0

Милан стигна до минимален успех с 1:0 като гост на Монца, в който се състезава българският футболист Валентин Антов, в мач от 23-ия кръг на италианската Серия А.

Срещата започна чудесно за "росонерите". Още в 19-ата минута Рафаел Леао можеше да открие резултата, но ударът му от разстояние профуча на сантиметри от страничния стълб. 7 минути по-късно се откри възможност пред Брахим Диас, но стражът на Монца реагира перфектно и опаси мрежата си суха.

В крайна сметка, Милан откри в 31' Жуниор Месиаш си пробва късмета извън наказателното поле и с много точен удар успя да открие резултата и да даде преднина на шампиона на Италия.

Video edited on Kapwing

През втората част Милан продължи с добрата игра. Тео Ернандес и Рафаел Леао пропуснаха няколко шанса, за да увеличат преднината на "росонерите". Патрик Чуира от Монца бе много близо до гола в 73-ата минута, но ударът му само и единствено разтресе гредата на Татарушану.

До края на срещата Шарл Де Кетелаар и Сандро Тонали можеха да се разпишат, но техните удари бяха отразени от стража Мишеле Ди Грегорио.

Българският футболист Валентин Антов не взе участие в мача, тъй като Рафаеле Пелегрино избра да го остави на пейката през всичките 90 минути.

С победата Милан продължава да заема третата позиция с 44 точки - толкова, колкото има и градския съперник Интер. Монца пък е десети с актив от 29 пункта.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички