Изчислено: 99,46% е шансът Наполи да спечели титлата в Серия А


Изчислено: 99,46% е шансът Наполи да спечели титлата в Серия А
Снимка: Getty Images

812 0

Анализ, направен от Opta, предполага, че Наполи има 99,46% шанс да спечели титлата в Серия А този сезон, оставяйки Интер с най-малки шансове.  Отборът на Лучано Спалети се представя изключително вдъхновяващо от началото на сезона, летейки до върха на таблицата на лигата и до елиминациите на Шампионска лига.

Един от отборите в най-добра форма в Европа, Наполи не показва признаци на забавяне през последните седмици и има 15 точки разлика от втория Интер след 22 мача.

Както съобщава Corriere dello Sport, проучване на Opta предполага, че Наполи има 99,46% шанс да спечели титлата в лигата този сезон въз основа на анализ на точки, победи, загуби, отбелязани голове, допуснати голове, оставащите мачове от сезона, текущите им форми и рекорди срещу останалите им противници.

Анализът обрисува доста мрачна картина за Интер, смятайки, че има 0,5% шанс да се завърне, докато останалите отбори от Серия А не влизат в уравнението. А Милан е с 0,02% шанс. А кой играч на Наполи е трансферна цел на Наполи - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички