Важен човек в Ювентус обявил пред Аниели: Или Алегри, или аз


Важен човек в Ювентус обявил пред Аниели: Или Алегри, или аз
Снимка: Guliver/GettyImages

2152 0

Вицепрезидентът на Ювентус Павел Недвед е бил главният инициатор за раздялата с треньора Масимилиано Алегри, съобщава Corriere della Sera. Чешкият директор заедно със спортния шеф Фабио Паратичи са настоявали пред Андреа Аниели, че Алегри трябва да бъде освободен.

Съобщава се дори, че Недвед е поставил ултиматум на президента. "Ако Алегри остане, аз напускам", е казал той. Така Аниели е взел решение да направи избор в полза на двамата си служители и Алегри вече не е треньор на "бианконерите".

Чешката легенда и треньорът не са били на едно мнение относно трансферната политика. Алегри е държал съставът да бъде обновен през лятото, но Недвед е заявил, че ще бъде трудно да се намерят по-силни футболисти.

През настоящия сезон Ювентус спеччели титлата в Италия предсрочно, но се провали в Шампионска лига и Купата на Италия. Вижте фаворитите за нов наставник на тима в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички