Ужасът на Роналдо се умножи многократно: Нови 3 обвинения в изнасилване


Ужасът на Роналдо се умножи многократно: Нови 3 обвинения в изнасилване
Снимка: Guliver/GettyImages

8254 0

Неволите на Кристиано Роналдо продължават с пълна сила, след като продължава разследването срещу него за изнасилване на американския модел Катрин Майорга преди почти 10 години. Сега се оказва, че има нови три жени, които са казали, че са били сексуално насилени от суперзвездата на световния футбол.

"Обади ми се жена, която ми каза, че се е случило същото с нея. Ще се занимавам и с нейния случай", отсече Лесли Стовал, който е защитникът на американския модел и води нейното дело срещу португалската суперзвезда.

Юристът отказа да обяви името на втората жертва, но призна, че вече е предал показанията и на полицията в Лас Вегас. Освен това още две други жени са обвинили Роналдо, че са били насилени от него в хотел в Лондон през 2005 година. Засега техните имена също се пазят в тайна, а Роналдо е имал и съучастник по време на въпросната случка. Засега обаче няма потвърждение на тази информация.

Самият Кристиано прави всичко по силите си, за да запази концентрация и да се опази от нови проблеми, които вече му костват милиони долари. Той отрече да е извършил каквото и да е насилване срещу която и да е жена, но това не пречи на факта Роналдо да загуби милиони - вижте как се случва това в този материал!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички