Подробно обяснение: Как Роналдо изнасилил Катрин Майорга?


Подробно обяснение: Как Роналдо изнасилил Катрин Майорга?
Снимка: Guliver/GettyImages

9714 0

Поредната порция пикантни информации относно обвиненията срещу Кристиано Роналдо в изнасиване бяха разпространени от германското издание "Der Spiegiel". В изключително подробен материал, публикуван на страниците на вестника, журналистическото разследване показа факти от лятото на 2009 година, когато се твърди, че португалската суперзвезда е насилил американския модел Катрин Майорга. И изключително интересни са показанията, които Роналдо е дал в два отделни случая.

През септември 2009 година екип от юристи е изготвил много детайлен въпросник за случилото се във въпросната вечер в Лас Вегас, като Кристиано е бил информиран, че всяка една малка подробност трябва да бъде описана. Резултатът от това е документ, който може да се окаже изключително важен, ако бъде представен в съда.

Един от въпросите към Роналдо е бил следният: "Опишете в подробности какво се случи, като започнете с първия физически контакт с г-ца К в другата стая и опишете какво последва до края". Ето и отговора на Кристиано, записан в документа:

"Чуках я странично, като тя ми се предложи. Лежеше от нейната страна на леглото и аз проникнах в нея отзад. Беше грубо. Не сменихме позата. 5/7 минути. Тя каза, че не иска, но въпреки това се предложи. През цялото време беше грубо. Обърнах я настрана и беше бързо. Може би е получила някакви охлузвания, когато я награбих… Тя ми го излъска… Но не спираше да казва: „Не! Не го прави! Аз не съм като другите.” После поисках извинение", гласят думите на Роналдо, записани в документа. Последвал е и друг въпрос:

"В някой момент г-ца К надигна ли глас, извика ли, изкрещя ли?". Отговорът на Роналдо е бил следният: "Тя каза „не” и „спри” доста пъти". 

Сега обаче този документ изглежда по коренно различен начин, поне според сайта за разпространяване на секретни футболни документи - Football Leaks. Ето и какво се чете в документа: "Тя лежеше в леглото. Проникнах в нея отзад. Не сменихме позата. Беше към 5-7 минути. Тя не крещя. Не вика за помощ или каквото и да било от сорта".

По последна информация, тези "документи" са "хакнати", поне според адвоката на Кристиано. Междувременно излезе нова прелюбопитна информация по обвиненията, но този път свързана с Реал Мадрид - каква е тя, вижте в този материал на Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички