В епична драма Наполи шокира Юве след дузпи за Суперкупата на Италия (ВИДЕО)


В епична драма Наполи шокира Юве след дузпи за Суперкупата на Италия (ВИДЕО)

4688 0

Доха стана свидетел на епичен италиански двубой за Суперкупата на Италия, след като Ювентус и Наполи изиграха феноменален двубой, завършиха 1:1, размениха си по гол в продълженията, но при дузпите Ювентус изпусна 4 наказателни удара и Наполи се поздрави с успеха.

От самото начало "бианконерите" почнаха по-добре и след 5 минути игра стигнаха до първия гол в срещата.

Колективна грешка между Албиол, Колибали и Лопес позволи на Тевес да се озове на отлична позиция. Той излезе сам срещу Рафаел и с категоричен удар вкара за 1:0.

Последваха пропуски за Марек Хамшик и Карлос Тевес, които имаха 100%-ови положения пред себе си, а Буфон се отчете с две отлични спасявания.

Така се стигна до 68', когато символичните гости материализираха превъзходството си през втората част и успяха да изравнят. Де Гузман разби дясната отбрана на Ювентус и центрира отлично към Игуаин, които заби гола за 1:1.

Видал и Тевес пропуснаха да донесат победата на Ювентус в редовното време, а по време на продълженията двата тима заложиха повече на дефанзивната игра.

Все пак в 106' Ювентус отново успя да поведе, след като Тевес получи отличен пас от Погба и разпечата Рафаел, но 2 минути преди края Игуаин успя да изравни и вкара двубоя в рулетката на дузпите.

Пръв изпусна Жоржиньо, като Буфон спаси отлично, но Тевес стреля в гредата. Последваха по 5 точни изпълнения, преди Мертеенс да сбърка, след като Буфон се отчете с нова отлична намеса. Рафаел най-накрая уцели правилния ъгъл и хвана удар на Киелини, а след това Кайехон и Перейра пропуснаха. Колибали сложи край на пропуските, а Падоин "закопа" Ювентус, пропусна решаващата дузпа и направи Наполи носител на Суперкупата на Италия.

 


All Goals: Juventus 2-2 Napoli _ Super Cup... by LiveGoalsforyou

 


Juventus vs Napoli 7-8 All Penalties (Italian... by enteritament

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички