Ювентус "връзва" една от суперзвездите си с нов договор


Ювентус "връзва" една от суперзвездите си с нов договор
Снимка: Gulliver/GettyImages

1257 0

Ръководството на Ювентус планира да обвърже Пауло Дибала с нов договор, твърди италианското издание Tuttosport. "Бианконерите" вече са започнали преговори с аржентинската звезда, като се надяват, че той ще подпише дългосрочен контракт, който да го задържи в Торино през следващите сезони.

Според информациите, "старата госпожа" иска да удължи договора на Дибала до 2025 година. Нападателят е готов да поднови контракта си, но ако получава по 10 млн. евро на сезон. През лятото Дибала бе много близо до напускане, като Тотнъм бе един от фаворитите за подписа на аржентинеца.

Ръководството на "зебрите" в крайна сметка реши да задържи аржентинеца, който постепенно се превърна в изключително важна част от атаката на отбора. Дибала премина в Ювентус през 2015 година срещу 40 млн. паунда, а настоящият му договор е до 2022 г. След силните му изяви през този сезон мнозина европейски колоси започнаха да се "ослушват" за аржентинеца.

Междувременно медиите в Италия гръмнаха с новината, че Меси и Роналдо може да заиграят в един отбор (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички