Ювентус тръгна с разгром, Лацио бе обърнат за секунди на старта (ВИДЕО)


Ювентус тръгна с разгром, Лацио бе обърнат за секунди на старта (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2554 0

Два от грандовете на Италия - Ювентус и Лацио, тръгнаха по съвсем различен начин в Серия А през сезон 2023/24. Неочаквано бе случилото се с "орлите", които в крайна сметка отстъпиха на Лече с 1:2 като гости. 

Столичани поведоха чрез Чиро Имобиле още в 26-тата минута, но с попадения на Алмквист и Ди Франческо - домакините успяха да обърнат "орлите" в рамките на 120 секунди между 85-тата и 87-мата минута. 

Любопитно е да се отбележи, че възпитаниците на Сари получаваха по-големи шансове, но всъщност продължават да не са побеждавали съперника си от 2019 г. насам. Напоследък те бяха записали две загуби и реми с Лече. 

"Старата госпожа" пък не срещна никакви проблеми при визитата си на Удинезе. Съперникът бе разгромен още до почивката след гол и асистенция на Влахович към Киеза и попадение на Рабио в добавеното време. Попадението на сърбина бе от дузпа в средата на частта. 

Ситуацията с Ювентус преди мача бе по-различна, тъй като вече се бе справял с Удинезе в последните три срещи и разполагаше с 6 успеха от 7 срещи. Сега "зебрите" приемат Болоня, а Лацио - Дженоа. 

Следете всичко най-интересно от Серия А със SportLive.bg!

Video edited on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички