Лацио сбъдва желанието на Леонардо Бонучи да остане в Серия А


Лацио сбъдва желанието на Леонардо Бонучи да остане в Серия А
Снимка: Getty Images

1847 0

Леонардо Бонучи, за когото не остана място в Ювентус, може все пак да остане в Серия А. Лацио ще се опита да привлече бившия капитан на "бианконерите".

Желанието на Бонучи е да остане в Серия А

Приоритетът на 36-годишния играч е да остане в Италия. Той е бил обект на сериозен интерес от страна на Унион Берлин от Бундеслигата, но бранителят предпочита да играе в Серия А. Все още няма споразумение между Лацио, Ювентус и агентите на Бонучи, но преговорите са в ход.

Бонучи не попада в плановете на треньора на Ювентус Масимилиано Алегри за новия сезон и бе оставен извън състава за предсезонната подготовка. Защитникът има договор със "старата госпожа" до лятото на 2024-та година, но със сигурност няма да го изпълни. 

В кариерата си на клубно ниво той е изиграл 502 мача за Юве във всички турнири, в които е вкарал 37 гола и е раздал 10 асистенции, печелейки 8 титли от Серия А, 4 Купи на Италия и 5 Суперкупи на страната. Той изигра общо 26 мача за "бианконерите" във всички турнири през миналия сезон. Освен Бонучи има още трима, които се оказаха ненужни в Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички