Ювентус си хареса Кристиян Пулишич за заместник на Пауло Дибала


Ювентус си хареса Кристиян Пулишич за заместник на Пауло Дибала
Снимка: Getty Images

3451 0

След появилите се информации в пресата по-рано днес (04.05), че Пауло Дибала ще продължи кариерата си в големия съперник на ЮвентусИнтер, „бианконерите“ ще се опитат да му намерят равностоен заместник. Преди малко повече от месец стана ясно, че Дибала няма да остане в Ювентус след края на сезона, когато изтича и договорът му. Аржентинецът отказа да поднови своя контракт с Юве след предложеното му споразумение и се очаква той да стане играч на „нерадзурите“ след края на кампанията.

Според италианското издание „Тутоспорт“, ръководството на Ювентус се е насочило към нападателя на Челси Кристиан Пулишич, който определено има качествата да запълни дупката оставена от Дибала. Бащата на национала на САЩ намекна за евентуално напускане на Пулишич поради малкото мачове , в които той е бил титуляр.

Отделно стои и въпросът за бъдещето на Челси поради смяната на собствеността на клуба и начина на неговото функциониране. Все предпоставки, които могат да повлияят на Пулишич да смени клубната си принадлежност. Националът на САЩ има 31 мача през този сезон във всички турнири, в които е отбелязал едва 7 гола.

Друг играч, който Юве следи е нападателят на Сасуоло Джакомо Распадори и няма да е изненада ако младият италианец акостира на „Алианц Стейдиъм“ през лятото.

Вижте още: Ювентус привлече италиаснки национал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички