Легендата на Ювентус Джорджо Киелини може да се раздели с клуба през лятото


Легендата на Ювентус Джорджо Киелини може да се раздели с клуба през лятото
Снимка: Getty Images

957 0

Легендарният защитник на Ювентус Джорджо Киелини не изключва възможността да си тръгне от Торино през лятото. Ветеранът защитава цветовете на "старата госпожа" от 2004 година насам и изглежда е готов за ново приключение.

37-годишният защитник е обвързан с италианския тим до края на следващия сезон. Този ангажимент може и да не бъде спазен, защото  клуб от американската МЛС проявява интерес към италианеца и той иска да се възползва от това, информира уебсайтът goal.com.

"Изключително съм щастлив тук и се наслаждавам на живота, в същото време мисля за предстоящите ни мачове и ще гледам да се представя на ниво. Относно бъдещето ми не мога да кажа нищо, защото трябва да премисля купища неща", заяви Киелини в интервю пред сина на италианския треньор Марчело Липи - Давиде.

За 17 сезона с екипа на Юве Киелини записа 554 участия във всички турнири и спечели 19 трофея. На национално ниво триумфира с Италия на Евро 2020, носейки капитанската лента

В Ювентус наскоро е избухнал скандал между мениджър и вицепрезидент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички