Ювентус потвърди отстраняването на Фаджоли и обяви кога ще се върне на терена


Ювентус потвърди отстраняването на Фаджоли и обяви кога ще се върне на терена
Снимка: GettyImages

604 0

Ювентус потвърди днес (19 октомври) отстраняването на Николо Фаджоли, което ще продължи следващите седем месеца, но той ще има възможност да играе в последния кръг на Серия А.

 

Какво написаха от Ювентус?

Италианската футболна федерация и Ювентус обявиха, че наказанието започва от днес, така че играчът ще бъде извън състава до 19 май. Това означава, че младият италианец може да се представи в последния кръг и сблъсъка с Монца на 26 май.

"Ние сме убедени, че Николо, с подкрепата на клуба, съотборниците си, общността и професионалистите, които ще му помогнат, ще направи терапевтичния и тренировъчен процес с голяма отговорност и след като преодолее наказанието си, ще може да се върне и да се състезава на терена", пишат от гранда от Торино.

Освен че няма да може да играе футбол в продължение на седем месеца, Николо Фаджоли също ще трябва да плати глоба от 12 500 евро. Също така той ще трябва да работи с терапевт поне шест месеца, за да сложи край на зависимостта си към залаганията.

Заедно с Фаджоли бе обвинен и неговият съотборник в националния отбор - Сандро Тонали, който също го грози сериозно наказание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички