Нюкасъл сложи край на мълчанието и проговори за Сандро Тонали


Нюкасъл сложи край на мълчанието и проговори за Сандро Тонали
Снимка: Getty Images

1109 0

Отборът на Нюкасъл излезе с официално изявление около своя звезден футболист Сандро Тонали, който е замесен и обвиняем в сагата със залагания, заедно с Николо Фаджоли от Ювентус. "Свраките" потвърждават, че в момента тече разследване срещу италианския национал и съобщават, че застават плътно зад своя футболист.

Нюкасъл се произнесе

"Нюкасъл Юнайтед може да потвърди, че Сандро Тонали е обект на разследване от италианската прокуратура и Италианската футболна федерация във връзка с незаконни залагания. Сандро е изцяло ангажиран с разследването и ще продължи да съдейства на всички съответни органи.

Той и неговото семейство ще продължат да получават пълна подкрепа от клуба. Заради продължаващото разследване Сандро и Нюкасъл Юнайтед не са в състояние да направят допълнителни коментари в момента", пишат джордитата.

Припомняме, че преди дни полицията влезе в лагера на италианския национален отбор и прибра телефоните и останалите комуникационни устройства както на Тонали, така и на неговия съотборник Николо Фаджоли. Вторият получи наказание от 7 месеца, което няма да му позволи да играе футбол.

Междувременно стана ясно, че Тонали е сторил немислимото, докато е играл за Милан и го грози по-тежко наказание.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички