Ювентус подновява тренировки


Ювентус подновява тренировки
Снимка: Getty Images/Gulliver

1273 0

Отборът на Ювентус ще поднови тренировки във вторник. Футболистите от първия тим на „старата госпожа“ са посетили медицинския център на тима тази сутрин и са минали прегледи преди да се завърнат обратно към тренировъчните си занимания.

Всички футболисти ще трябва да бъдат тествани за коронавирус преди да получат позволение да тренират. Играчите, които са останали в Италия по време на периода без футбол са били първите, които са пристигнали в днешния ден. Според ‘Calciomercato.com’ Леонардо Бонучи, Федерико Бернардески, Хуан Куадрадо, Карло Пинсолио и Аарън Рамзи са били първите, които са минали тестовете. Очаква се Кристиано Роналдо да се завърне в Торино от Мадейра до края на деня.

Италианският спортен журналист Джанлука Ди Марцио сподели, че тимът на Сасуоло също е провел първата си тренировъчна сесия от два месеца насам. Журналистът от „Скай Спортс Италия“ добави, че футболистите са били разделени на групи от по шестима, като по време на заниманията те са спазвали дистанция от по 20 метра. След приключване на заниманията всички са се завърнали по домовете си, тъй като играчите все още нямат достъп до съблекалните на тренировъчни игрища. А ето кой италиански клуб може да се намеси в битката за подписа на Пол Погба.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички