Ювентус отказал рекордна оферта за свой ас - провалената сделка коства главата на...


Ювентус отказал рекордна оферта за свой ас - провалената сделка коства главата на...

1583 0

Ръководството на Ювентус е отказало оферта на стойност 95 милиона евро от страна на Челси (рекордна за историята на Висшата лига) за услугите на звездата на тима Пол Погба. Тази информация разпространи днес френско издание, цитирано от goal.com.

Причината за отказа е била, че офертата е пристигнала в края на трансферния прозорец. Агентите на Погба са били категорични, че сделката е нямало как да бъде реализирана, докато Бепе Марота и компания са нямали готов вариант за заместник на френския плеймейкър.

Клубовете, които искат Алваро Мората

Лондончани са преследвали Пол Погба по категоричното изискване на мениджъра Жозе Моуриньо, който е искал по-голяма дълбочина на своята халфова линия. До трансфер обаче така и не се стигна, което е провалило плановете на Специалния за сезона в Англия.

Освен това Челси не успя да привлече и другата топ цел на португалеца - Джон Стоунс, а именно липсата на дълбочина в хафловата и защитната линии костваха глава на Моу, който беше уволнен още преди Коледа заради слаби резултати.

През това трансферно лято се очаква Ювентус отново да получи много сериозни оферти, като "бианконерите" ще разглеждат предложения само ако са над 100 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички