Ясна е сумата, срещу която Манчестър Юнайтед може да си върне Погба


Ясна е сумата, срещу която Манчестър Юнайтед може да си върне Погба

1894 0

Манчестър Юнайтед ще е на огромна загуба, ако опитите на ръководството на тима да си върне Пол Погба се окажат успешни. Според "Гадзета дело спорт" Ед Уудуърд и компания правят всичко по силите си, за да привлекат отново 22-годишния халф, който излезе за големия футбол именно от школата на 20-кратния английски шампион.

През 2012 година френският полузащитник напусна "Олд Трафорд" със свободен трансфер и подписа с Ювентус, където се превърна в един от най-добрите играчи на планетата. Сега Бепе Марота и компания не се склонни да се разделят с френския национал за сума под 100 милиона евро, която е възможно дори да нарасне. 

Към Погба сериозен интерес има от страна на Манчестър Сити, Челси, ПСЖ, Барселона и Реал Мадрид, като за фаворити са обявени испанските колоси, поне според медиите в Италия и Испания.

Погба напусна английския клуб заради нежеланието на сър Алекс Фъргюсън да го наложи в първия състав. Сега обаче легендарният шотландец не е начело на клуба и работи основно като консултант. Така тази "пречка" за френския халф вече не съществува и, ако пожелае, може да се завърне на "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички