Пол Погба е играч на Ювентус, но...


Пол Погба е играч на Ювентус, но...
Снимка: Getty Images/Guliver

1743 0

"Пол Погба е играч на Ювентус, но във футбола няма нищо сигурно". С това изречение изпълнителният директор Джузепе Марота "вдъхнови" нова поредица от трансферни слухове около най-голямата звезда на тима.

Италианският специалист е категоричен, че и самият играч е изявил желание да остане в Торино, но въпреки това остави вратата отворена за футболни колоси като Барселона, Манчестър Сити, Манчестър Юнайтед, ПСЖ и Реал Мадрид, които имат огромен интерес към френския национал.

Тройна сделка праща Алваро Мората в неочакван отбор

"Погба е играч на Ювентус и има действащ договор с нас. Плюс това ни каза, че иска да остане при нас. Всички предпоставки са налице за това той да остане в Юве и през следващите години. Фланелката на този отбор е нещо, което уважаваш до самия край.

Все пак не е напълно ясно, че той ще остане в Ювентус, защото нищо не е гарантирано в света на футбола, но е много вероятно той да остане при нас", каза Марота.

Трансферната сума за Погба надхвърля 100 милиона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички