Ювентус - Наполи по ТВ: Къде да гледаме дербито от Серия А?


Ювентус - Наполи по ТВ: Къде да гледаме дербито от Серия А?
Снимка: GettyImages

2464 0

Ювентус и Наполи се изправят един срещу друг в дербито на 31-ия кръг в Серия А. Дербито се очаква с голям интерес, като двата отбора се намират на двете противоположности в момента. Срещата е от 21:45 часа в Торино.

По-рано през седмицата Ювентус си върна отнетите 15 точки и това изкачи "бианконерите" на третото място във временното подреждане в Серия А. Освен това тимът се класира и за полуфиналите в Лига Европа. Наполи пък се сбогува с Шампионска лига и остана да доиграе шампионския си сезон в Италия. Именно заради лошите резултати в последно време изглежда, че Лучано Спалети е решил да не говори пред медиите преди днешния двубой. Срещата Ювентус - Наполи ще може да следите НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Стадионът на Ювентус се очаква да е пълен до краен предел, след като клубът от Торино успешно обжалва наказанието за затваряне на южната трибуна. Тази санкция беше наложена, защото фенове на "бианконерите" обиждаха на расистка основа нападателя на Интер Милано - Ромелу Лукаку.

Малко по-рано през деня преките конкуренти на „бианконерите“ за Топ 4 излизат в своите срещи от кръга. Първо Интер гостува на Емполи от 13:30 в един от последните си опити да запази шансовете за класиране в зона Шампионска лига, а след това от 19:00 чака Милан посреща Лече на „Сан Сиро". Срещата между Ювентус и Наполи ще може да я гледате пряко по Макс Спорт 3. Във Франция пък се появи доста любопитна новина, а именно, че Зидан е готов е поеме отбора на Ювентус.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички