Ювентус има подъл план за привличането на Мауро Икарди


Ювентус има подъл план за привличането на Мауро Икарди
Снимка: Guliver/GettyImages

4167 0

Мауро Икарди неведнъж е бил свързван с трансфер в Ювентус, докато и играеше за Интер, но сега според Tuttosport нападателят може да премине при "бианконерите", възползвайки се от наема в ПСЖ.

Според информацията Икарди не е щастлив от ситуацията в Лига 1, като често остава на заден план заради Неймар и Килиан Мбапе. Този път от "бианконерите" ще пробват различен начин, за да опитат да се подсилят с него. Знаейки, че шансовете на Интер да приеме директна оферта от своите съперници за Икарди е  малка, Tuttosport твърди, че ПСЖ би откупил играча за договорената цена от 70 милиона евро, а след това незабавно ще го продаде на Ювентус срещу малко по-голяма такса.

Освен това, ако тази хипотетична ситуация се случи, "нерадзурите" всъщност ще получат 85 млн. евро за Икарди, тъй като в договора за заем има клауза, според която ако бъде продаден на италианските шампиони, таксата за трансфер се увеличава. Освен Ювентус, Наполи също е сред кандидатите за нападателя и ще се пробва още веднъж. Вече стана ясно, че Юве търси заместник на Гонсало Игуаин, а кои са другите харесани играчи - вижте в този материал.
Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички