Ювентус готов да използва Роналдо като част от разменна сделка за Погба


Ювентус готов да използва Роналдо като част от разменна сделка за Погба
Снимка: Getty Images/Guliver

3503 0

Спекулациите относно бъдещето на Кристиано Роналдо не стихват, като дори се увеличават информациите, че може да напусне Ювентус. Според последната такава на The Independetn италианският клуб обмисля възможността за размяна на своя нападател за халфа на Манчестър Юнайтед - Пол Погба.

В понеделник агентът Мино Райола заяви, че с отношенията между Погба и Юнайтед "всичко е приключило". Веднага след това в пресата се понесоха слухове за връщането на французина в "бианконерите".

През 2016 г. Ювентус продаде Погба на Ювентус за 105 млн. евро и сега "червените дяволи" се надяват да си върнат вложените средства. Отчитайки глобалната икономическа криза, на Ювентус ще му бъде трудно да направи съответстващо на очакванията на Юнайтед предложение, затова по-вероятен изглежда вариантът с размяна.

Според The Independent, сред играчите е Роналдо, чиято трансферна стойност вече е значително по-ниска заради факта, че португалецът през зимата ще навърши 36 години. Кристиано Роналдо проведе шест сезона в тима от "Олд Трафорд", преди да премине в Реал през 2009 г. Оттогава той непрекъснато е свързван с връщане в Манчестър Юнайтед и сега най-накрая това може да се случи. А кой сегашен играч на Юнайтед бе сравнен от Солскяер с Роналдо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички