Агентът на Пол Погба: Времето му като играч на Манчестър Юнайтед изтече


Агентът на Пол Погба: Времето му като играч на Манчестър Юнайтед изтече
Снимка: Getty Images/Gulliver

1164 0

Агентът на Пол Погба - Мино Райола, изненадващо обяви бъдещето на френския играч. Според него времето на Погба на "Олд Трафорд" вече е изтекло.

"Времето на Пол Погба като играч на Манчестър Юнайтед „изтече“, заяви изненадващо в интервю агентът му Мино Райола в Италия. "Мога само да кажа, че всичко приключи за Пол Погба в Манчестър Юнайтед“, каза той за Tuttosport. Французинът изпитва затруднения в последно време на „Олд Трафорд“, въпреки че отбеляза чудесен гол при успеха над Уест Хем с 3:1 през уикенда.

По-рано имаше информация, че от Юнайтед възнамеряват да пуснат френския халф на пазара през 2021 година. От "Олд Трафорд" наскоро удължиха договора на Погба до 2022 г., но това се разбираше като формалност за Юнайтед, така че клубът ще бъде в добра позиция да го продаде през 2021 г. Погба отдавна е желание на треньора на Реал Мадрид Зинедин Зидан, въпреки че финансовият аспект винаги е бил пречка на усилията му да бъде подписан. Междувременно се появи любопитно треньорско име, което може да замени Солскяер начело на Манчестър Юнайтед (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички