ВАР спаси Милан, Жиру „блесна“ и в двете крайности срещу Лече (ВИДЕО+СНИМКИ)


ВАР спаси Милан, Жиру „блесна“ и в двете крайности срещу Лече (ВИДЕО+СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

827 0

Милан едва не допусна шокиращ обрат при визитата си на Лече в среща от 12-ия кръг на Серия А. „Росонерите“ поведоха с 2:0, но в крайна сметка само намесата на ВАР в заключителните акорди ги спаси поражение и двубоят завърши 2:2.

Голмайсторът на „Дявола“ Оливие Жиру блесна и в двете крайности. Той откри резултата в 14-ата минута, а в 3-ата минута на добавеното време получи глупав червен картон.

Френският нападател се възползва от пас на сънародника си Тео Ернандес и прати топката в мрежата на Фалконе за 0:1. Само 7 минути по-късно Тижани Райндерс удвои, матирайки стража на домакините с шут в долния му десен ъгъл – 0:2.


Video edited on Kapwing

Малко след това нидерландският халф нацели дясната странична греда. Почивката дойде при тази комфортна преднина за гостите.

След антракта обаче домакините успяха да наваксан изоставането си. Никола Сансоне вкара за 1:2 в 66-ата минута. Само 4 минути по-късно Лачек Банда изравни за 2:2.

Лече продължи да търси пълния обрат. В 85-ата минута Сансоне уцели левия дирек. Така бранещият се гранд остана с 10 души в 3-ата минута на добавеното време, когато Жиру получи червен картон.

Само 60 секунди по-късно Лече предвкусваше победата, след като Роберто Пиколи прати топката в мрежата на Менян. ВАР обаче отмени попадението заради фал в хода на атаката.

Така Милан остана на 3-ото място с 23 точки. Лече  е на 14-ата позиция с 14 пункта.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички